Verkstad

Verkstaden är mitt i vårt hus. Och det är så jag önskar ha det. Nära till familjen men ändå utrymme för eget arbete. Hemma. Jag gillar att ha grejerna framme. Att kunna lämna och plocka upp tängerna när nästa tillfälle ges. Oftast tycker jag det är roligast att hitta fram till en form eller kombination. Lösa idéen liksom. Men ibland kan det också vara väldigt avkopplande att göra samma sak en lång stund. Klippa runda tygbitar, stansa knappar eller tova långsmala ullkorvar i hundra år. 

Vill du också designa ditt eget knappörhänge? Kanske har du en bit tyg du gillar, tyg som matcher ett visst plagg. Eller så har du en favoritklänning som inte passar eller är så kul modell längre, men du bara älskar tyget fortfarande.  Du vill spara minnet av alla roliga saker du varit med om i just den klänningen. Jag har lösningen! Vi gör ett knappörhänge av den. Kontakta mig så berättar jag mer. 

På sommaren flyttar jag ut verkstan till Barckabo i Ljugarn. Att sitta vid havet och skapa känns bra i hela kroppen.  Havet, solen, skratt och den stora eken lockar fram många bra idéer. Hörde jag inte grannen ropa, -nu är det fika.

Glasögon som ligger och väntar på att bli smycken. Såga, slipa, måla, lacka, lite guld kanske…